چطور در دادگاه اثبات کنم بی پول هستم‌ بعد از یکسال؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۴ #54282004

چطور از دادگاه بخوام که اجازه نده زوج و وکیلش بیشتر ازین طولانی نکنن روند پروندها و مشکلات مالی داره باعث آبروریزی میشه برام در حالی که زوج داره با زن دیگه زندگی میکنه و پول خرج میکنه در حالی که بنده رو بعد از ازدواج خانه نشین کرده و تمامی ارتباطاتم را قط کرد ( سوءاستفاده از جایگاه شوهر بودنش ) اما الان مجبور به تردد در دادگاه و سر و کله زدن با آدمایی که میدونم مانع گرفتن حقم میشن شدم. چون با اتهامات زشت تازه طلاقم میخواد بده حتی سوپرمارکت روم نمیشه برم چون بدهکارم و منزل هیچی ندارم برای امرار معاش.

مشاوره حقوقی نفقه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
کاش اشاره مینمودید که چه دادخواست یا شکواییه ای به دادگاه ارایه و اکنون در چه مرحله دادرسی هستید.
برای اثبات مشکن مالی و عدم تمکن مالی بایستی دادخواست اعسار به دادگاه داد.اما مشکل شما غیر از این است و بایستی تمکن مالی و وسع مالی شوهرتان را به دادگاه اثبات نمایید تا به حق و حقوق خود برسید .