چگونه بنده حق قانونی خودم را از شهرداری بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۱ #54228881

با سلام زمینی قولنامه ای دارم که در طرح فضای سبز شهرداری قرار گرفته شهرداری جهت عقد قرار داد مصالحه از بنده سند رسمی میخواهد که تهیه آن برآیم غیر ممکن است بنده حق دار هستم و با قولنامه مالک آن هستم چگونه بنده حق قانونی خودم را از شهرداری بگیرم لطفا راهنمایی بفرمایید

مشاوره حقوقی شهرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی علیه فروشنده دعوی الزام به انتقال سند رسمی طرح نمایید تا سند دریافت کنید سپس با شهرداری مصالحه نمایید .

سلام
اگر تنها شرط شهرداری برای مصالحه سند رسمی ست ناچارا باید دادخواستی علیه فروشنده و مالکین قبلی و مالک اصلی که سند به نام اوست به خواسته الزام به انتقال سند رسمی انتقال بدهید.