برای اثبات صوری بودن معامله چه مدارک و مستنداتی باید به دادگاه ارائه بدهم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۵۵ #54164424

سلام
سهم الارث همسرم را برای مهریه توقیف کرده ام اما همسرم به اتفاق شخص ثالث با ارائه مبایعه نامه ای که تاریخش نسبت به توقیف ملک مقدم است مدعی شده ملک به یکی از اقوام نزدیکشان (شخص ثالث) منتقل شده

مشاوره حقوقی مهریه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام. شما می توانید در خصوص موضوع اعلام بطلان معامله را بعلت صوری بودن از دادگاه بخواهید مدارک شما حول محور عدم قصد فروش باید جمع اوری شه ادله ای چون، عدم رد و بدل شدن پول بین فروشنده و خریدار. همچنین اگر انتقال بعد از مطالبه مهریه شما باشد فرار از دین حقوقی است و این انتقال در برابر شما قابل استناد نیست اگر هم بعد از صدور اجراییه باشد جرم فرار از دین محقق شده و قابل شکایت کیفری است.

اثبات صوری بودن مبایعه نامه بر عهده شما می باشد لذا دئر صورتی که مدارک مستند برای صوری بودن دارید به دادگاه ارایه نمایید

مشکلی نیست می تواند به فروش برسانداگردلیل صوری بودن دارین ارائه بدین

درود
بار اثبات با شماست و مستلزم ارائه دلایل و مدارک می باشد.

سلام و درود
ادعای صوری بودن از ناحیه شماست لذا شما باید حسب ادله مستندات اثبات نمایید
در این خلال به تاریخ محکومیت بابت مهریه باید توجه شود
موفق و موید باشید

با سلام
جنابعالی به عنوان مدعی صوری بودن معامله مزبور ، می بایست ادعای خود را اثبات نمایید .

در صورت داشتن دلایل و مدارک کافی نسبت به صوری بودن معامله اقدام کنید