میتونم قفل در رو تعویض کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۳ #54126554

سلام
وقتتون بخیر
بعداز ده سال زندگی مشترک به خاطر اعتیاد همسرم تصمیم به جدایی گرفتم.تو این مدت منزل پدرم زندگی میکردیم. الان در مسیر کارهای قانونی دادگاه هستم همسرم نمیاد وسیله های خودش رو ببره
اظهارنامه ارسال کردم و ‌چون شماره ثنا داشته براش الکترونیکی ارسال شده
در اظهارنامه درج شده که به مدت سه روز مهلت داره که بیاد وسیله هارو ببره
ولی هنوز نیومده

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید دادخواست استرداد جهیزیه را تقدیم دادگاه کنید و جهیزیه را از منزل شوهر ببرید و منع قانونی ندارد

منع قانونی ندارد.میتوانیدوسایل رو فهرست کرده به یک فردامین بسپارید

نخیر نمی تونید قفل درب خانه شوهرتو عوض کنی میتونی با حکم دادکاه جهیزیه خود را از خونه شوهرت خارج کنی