کل مبلغ رهن بایستی به حساب دادگستری ریخته شود؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۸۴ #54109934

با سلام. درصورتیکه ۶ماه مستاجر اجاره پرداخت نکرده باشد و با حکم اجراییات و کلانتری تخلیه نموده باشد.
ابتدا اجاره های موعقه و خسارات کسر و مابقی واریز شود؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سپس شما دادخواست مطالبه اجاره بهای معوقه را تقدیم نمایید.

بله مبلغ ودیعه به حساب دادگستری واریزمی گردد سپس شما دادخواست مطالبه

با احترام .تمامی خسارتها و بدیهای کسر و مابقی پرداخت میشود .

خیر ابتدائا باید کل مبلغ را طبق قرارداد به حساب دادگستری واریز کنید و در پایان پس از تخلیه پیش از آنکه مبلغ را به مستاجر پرداخت شود طی یک لایحه همراه با مستندات تقاضای واریز بدهکاری های مستاجر اعم از اجاره بها و شارژر و قبض و... بنمایید تا بدهی از کل مبلغ کسر و به مستاجر پرداخت شود، در صورت عدم موفقیت در تقدیم لایحه به موقع بعدا میتوانید طی دادخواستی جداگانه مبلغ را مطالبه نمایید

با درود بله باید مبلغ ودیعه واریز گردد و سپرده شود

باید همزمان دادخواست مطالبه اجور معوقه و تامین خواسته را به همراه تخلیه بدهید و در پرونده تخلیه کل ودیعه واریز را واریز نموده و توسط تامین خواسته آن را توقیف نمایید .

نخیر کل مبلغ ودیه به حساب دادگستری واریز خواهد شد
مطابق دادخواست شما درخواست توقیف بمیزان مبلغ بدهی مستاجر تقدیم کنید