یه تعهد دستی نوشتم، آیا این به عنوان مدرک قابل قبول هست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۵۲۲ #54078882

سلام.وقت بخیر.
ببخشید من شوهرم چند ماه بخاطر بدهی مالی زندان بودن.قبلا خیلی با هم دعوا داشتیم فحاشی میکرد و دست بزن داشت اهل کار کردن نبود خانوادش هم خیلی تو زندگیم دخالت میکردن.الان یه تعهد دستی نوشتم ازش اثر انگشت و امضا گرفتم بین هردوتامون
آیا این به عنوان مدرک قابل قبود هستش یا نه.

مشاوره حقوقی خانواده
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر بود تعهد در دفاتر خانه اسناد رسمی انجام میشد
هر چند این تعهد نیز بعنوان سند عادی محسوب میشود

درود
این دست نوشته بعنوان یک مدرک عادی قابل قبول است وضمانت اجرایی ندارد مگر اینکه در دفتر اسنادرسمی بصورت رسمی ثبت شود.

تعهد دستی سند عادی محسوب می شود و دارای اعتبار است لذا ضمانت اجرا نخواهد داشت

تعهد بهتر هست بصورت محضری و رسمی تنظیم شود لیکن دست نوشته نیز ک ب اثر انگشت و امضای شخص مقابل برسد بعنوان یک سند عادی قابل استناد هست

درود
نوشته ای که به عنوان تعهد گرفته اید سند عادی است لیکن نقض تعهد در این موارد هیچ ضمانت اجرایی ندارد.

بله این مدرک قابل قبول است و بعدا میتوانید بعنوان انکه خوودش قبول داشته استفاده کنید

درود بر شما، بله به عنوان اسناد عادی معتبر است، لکن ضمانت اجرایی خاصی ندارد. بهتر بود این مهم در دفاتر اسناد رسمی تنظیم میشد.