میتونم صاحب زمین باشم یا نه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۴۳ #54067416

پدر من در سال ۹۲ فوت نمودما سه خواهر و سه برادر هستیم و ما اموالش را با برادرانم تقسیم نمودیم و الان سال ۹۹ است مدتی است برادرانم ادعا میکنند پدرم قبلا از فوتش نسق زمین های زراعی را بنام ما کرده در حالی که انها با حضور ۶ شاهد و مهر شورای روستا به ما تقسیم نامه اموال دادن و در این مدت من زمین هام اباد کرد و تمام هزینه های جادکشی و لوله کشی... با برادرانم بهم پرداخت کردیم ولی الان اونها شکایتی با متن خلع ید و قلع قمع کردن نمیدونم چکار باید بکنم

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که تقسیم نامه دارای اعتبار باشد ملاک بین وراث خواهد بود

سلام
اگر تقسیم نامه قانونی و معتبر باشد نمی‌توانند از آن صرف نظر کنند.

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، تقسیم نامه اگر قانونی و معتبر باشه نمی‌توانند اون رو نادیده بگیرن

سلام پس از تقسیم ماترک و صورتجلسه آن درحضور شهود وشورای روستا
ادعای برادرانت فاقد وجهاهت قاونی است وچنانچه مبایعه نامه از پدرت داشته باشند با تقسیم نامه صورت گرفته درتضاد است