درخواست راهکار در زمینه ی شکایتی که از من با عنوان ورود به عنف و تصرف عدوانی شده را خواهانم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۲ #54048459

ببخشید مستاجری در منزلم بوده و در تاریخ ۱۴ مرداد منزل را تخلیه نموده و در ۱۵ مرداد منزل را بازدید کرده ایم ولی تحویل کتبی صورت نپذیرفته و در ۱۶ مرداد من اسباب و اثاثیه ام را با هماهنگی شفاهی داخل منزلم انتقال داده ام و قرارداد ایشان هم تا ۱۵ مرداد بوده است حالا ایشان رفته و ۲ شکایت مجزا مبنی بر ورود به عنف و تصرف عدوانی کرده است و گفته که در منزل اسباب و اثاثیه داشته ام، من هم در کلانتری به پایان قرارداد و سند مالکیت که به نام من است و خالی بودن منزل و اینکه شاهد دارم که هیچگونه وسایلی در منزل نبوده است را مطرح کردم، در ادامه اینکه ایشان خسارتهایی را به منزل وارد کرده و مبلغ اجاره بها را از اول قرارداد پرداخت نکرده است و مبلغ رهن ایشان هم هنوز نزد من است،‌ اظهارنامه هم داده ام که وجه رهن اش آماده است بیاید و طی یک صورتجلسه وجه رهن را دریافت کند،
به نظرتان من چه اقدام دیگری انجام دهم؟

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقدام دیگری ندارد شما دلایل و مدارک ارائه نموده اید

سلام
حتما به شهود استناد نمایید ایشان جهت اثبات ادعای خود باید دلایل ارایه نماید و با توجه به اینکه ۱۵ اتمام قرارداد یوده و شما ۱۶ وسایل را تخلیه کردید لذا تصرف عدوانی صورت نپذیرفته و همچنین اقدامات صورت گرفته هم مشمول ورود به عنف نیست و متعاقبا جهت وصول اجاره بخا میتوانید طرح شکایت کنید و پول پیش را در قالب تامین خواسته نزد خود توقبف کنید