قاضی حضانت دخترم را به شوهرم داده؛ به ناچار می خواهم با دخترم فرار کنم؛ مجازاتش چیست؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۶۶ #53999248

با سلام اینجانب به عنوان مادر دختر ۲۳ ماهه با امضا روی برگه عادی حضانت دخترم را به شوهرم دادم و با وجود شکایتهای مختلف قاضی حضانت دخترم را به شوهرم داده است به ناچار می خواهم با دخترم فرار کنم اولا مجازاتش چیست؟ ثانیا ایا قاضی حکم ورود به منزل پدری من را به عنوان مخفیگاه می دهد؟ و همچنین حکم نقطه زنی سیم کارت؟

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.. از انجام چنین کاری پرهیر کنید

در صورت ارتکاب به عمل مزبور طبق قانون مجازات اسلامی عمل ارتکابی شما دارای مجازات حبس و جزای نقدی خواهد بود

خانم محترم شما فعلا تعادل روانی ندارید سعی کنید با یک وکیل مشاوره حضوری انجام بدین اقدام لازم انجام دهند چون مطابق ماده ۶۳۲ قانون مجازات اسلامی در صورت عدم تمکین به حکم دادکاه از ۳ تا ۶ ماه حبس و یا از یکصدهزار تومان تا سیصدهزار تومان جزایی نقدی بنحو صندوق دولت محکوم می شوید بعلاوه دادکاه از تمام امکانات خود برای پیدا کردن و جلب و تحویل بچه اقدام خواهد کرد

چنانچه پدر و مادر در مورد حضانت طفل توافق کرده باشند ، قانون دخالتی در تصمیم آنان ندارد و مطابق توافق معموله حکم صادر میکند . پس از قطعی شدن حکم صادره در دادگاه طرفین باید آن را محترم شمرده و مفاد آن را به موقع اجرا بگذارند . اگر کسی که فرزند را در اختیار دارد و باید مطابق دستور دادگاه طفل را در اختیار فرد دیگر قرار دهد از انجام این تکلیف خودداری کند مشمول ماده ۶۳۲ قانون مجازات اسلامی شده و بر اساس مفاد این ماده تحت تعقیب قرار خواهد گرفت . مطابق ماده ۶۳۲ قانون مجازات اسلامی : اگر کسی از دادن طفلی که به او سپرده شده در موقع مطالبه اشخاصی که قانونا حق مطالبه دارند ، امتناع کند به مجازات از سه تا شش ماه حبس یا به جزای نقدی از یک میلیون و پانصد هزار تا سه میلیون ریال محکوم خواهد شد .
بدیهی است دادگاه در اجرای حکم خود برای استرداد طفل و تحویل به پدر قطعا از تمام اختیارات استفاده نموده و در صورت عدم دستیابی به شما ضمن صدور حکم جلب امکان دادن اجازه ورود به مخفیگاه و سایر اقدامات قانونی نیز وجود دارد .

چنین کاری توصیه نمی‌شود

امکان حکم ورود به منزل و نقطه زنی در خصوص شکایت از شما وجود دارد.