آیا باز هم مبلغ چک را من باید پرداخت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۳ #53965323

چک سفید امضا شده را به کسی که مورد اطمینانم بود داده بودم و وی گفته بود که به عنوان امانت میگیرد این چک را و به بانک نخواهد رفت ولی خودش چک را پر کرده و خرج کرده و افراد زیادی را فریب داده. حال در پلیس آگاهی خودش اعتراف کرده که چک را امانت گرفته بود و الان در زندان است.
آیا باز هم مبلغ چک را من باید پرداخت کنم؟
چون کسی که چک را از او گرفته برگشت زده.

مشاوره حقوقی چک
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی مبلغ چک را تادیه نمایید و از فردی که چک را به او امانت داده بودید مطالبه وجه نمایید .

سلام
متاسفانه صادر کندده اصلی چک شما هستید و باید مبلغ آن را پرداخت نمایید اما جهت وصول این مبلغ می توانید به فردی که خیانت در امانت کرده مراجعه نمایید

سلام- در صورتیکه شما چک را امضا کردید بله شما باید بپردازید اگر روی چک درج شود بابت ضمانت آنوقت آن چک جنبه ضمانتی فقط خواهد داشت.