میخوام بدونم از رو پرونده ضرب و جرح و توهین و تهدید میتونم حق طلاق رو بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۳۸ #53938591

زوجه هستم و از زوج دوتا شکایت جدا از هم کردم که یکی ضرب و جرح هست و یکی کفر به خدا و پیامبر و تهدید -- شکایت کردم میخوام بدونم اگه حکم این ها (ضرب و جرح صورت و گرون به صورت حارصه بوده که پزشکی قانونی گرفتم) بیاد من میتونم طلاق خودم رو بگیرم یا نه؟؟؟ تا الان شکایت ازش نکردم -اولین باره .
ممنون میشم کامل توضیح بدید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در رویه قضایی مستند به قانون مدنی ضربو شتم مستمر قرینه ای بر وقوع عسر و حرج و مجوز طلاق می باشد .
در شکایت دوم چنانچه ادعای شما ثابت و نتیجتا به موجب رای قطعی شوهر کافر شناخته شود ، نکاح خود به خود منفسخ می گردد .

با سلام در صورتی که شکایت شما اثبات شود می توانید با عنوان عسر و حرج طلاق بگیرید

باتوجه به فرض سوال : از زوج ، دوتا شکایت جدا از هم کرده اید درصورتی که دوشکایت منتهی به حکم قطعی گردد .‌بابت طلاق اقدام کنید

در صورتیکه با مستندات شما عسر و حرج برای دادگاه اثبات شود میتوانید طلاق بگیرید دادخواست طلاق داده و مدارک و مستندات من جمله مدارک پزشکی قانونی را همراه خود داشته باشید

در صورتی که با این احکام و ادله دیگر، عسر و حرج شما در ادامه زندگی مشترک برای دادگاه به اثبات برسد، دادگاه حکم بر طلاق شما صادر خواهد کرد

سلام و درود، ضرب و شتمی که به طور مستمر و قابل تحمل برای شما نباشد، از مصادیق عسر و حرج بوده و می توانید پس از مشخص شدن وضعیت پرونده ها اقدام به طلاق نمایید؛ آرزوی بهروزی.

سلام در صورتی که ضرب و جرح در حدی باشد که اثبات عدم امنیت جانی باشد و موضوع تکرار شود میتوانید موضوع عسرحرج را ثابت و درخواست طلاق نماید.