آیا من میتونم قانونی کاری بکنم که خونه رو نفروشن؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۶ #53903434

سلام وقت بخیر
پدر بنده خونه خودشو به ازای دریافت دو شاخه نبات با سه شاخه گل رز به نام مادرم کرده که تو سندم قید شده، و وصیت کرده به صورت کتبی و صدای ضبط شده که تا زمانی که همسرم زنده است مال اون باشه خونه و بعد از همسرم طبق قوانین مملکتی تقسیم بشه و کسی تا همسرم زنده است حق فروش خونه رو نداره، حالا بعد چند سال از مرگ پدرم، مادرم خونه رو میخواد بفروشه بره جای کوچک تر و بقیه پول هم سرمایه گذاری کنه و هیچی به بچه ها نده، همه هم راضی هستن جز بنده، حالا میخواستم بدونم موقع فروش خونه امضای بچه ها هم لازمه یا مادرم میتونه خونه رو بدون اجازه ما بفروشه؟ و اینکه آیا من میتونم قانونی کاری بکنم که خونه رو نفروشن؟
ممنونم از جوابتون

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ملک رسما بنام مادرتون شده طبیعتا میتونن هرطور که بخوان نسبت بهش تصمیم بگیرن.

سلام وقت بخیر
از زمانی که پدر گرامی مال را به مادر شما منتقل کرده است ،مادر شما مالک مال است ،و وصیت بعد از منتقل کردن از جانب پدر تاثیری ندارد

وصیت بعد از انتقال ملک تاثیر ندارد. اگر ملک را بدون قید و شرط منتقل نموده اند، وصیت تاثیری ندارد.