میتوانم شهودی ببرم که از ایشان شنیده باشند که خودرو رو فروخته؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۱ #53852741

با سلام من سوال خودم رو پرسیدم و در جوابها به نتیجه رسیدم تا حدودی و این مطلب که من خودرویی خریدم بدون هیچ قولنامه و مدرکی و تحویل هم نگرفتم و در ضمن شاهدی نبوده و بابت ثمن معامله کارت بانکی خودم و همسرم را به همراه ۴ فقره چک به ایشان تحویل دادم و ایشان هم به همان مقدار را برداشت نموده وحال اینکه ایشان مدعی فروش سکه بهار آزادی و تحویل آنها بهمراه فاکتورهایش به من می‌باشد حال من میتوانم شهودی ببرم که از ایشان شنیده باشند که خودرو فروخته و در ضمن به شهود هم میگه که شما دارید تبانی میکنید و دروغ میگید میترسم در دادگاه هم به شهود بگه دروغ میگید و من نتونم اثبات کنم و شکواییه ایشان مبنی بر تهمت افترا به جریان ادامه بده حال اینکه اگر احتمال میدهید نتوانم اثبات کنم بفرمایید که زودتر پرونده سرقت را ببندم و شکواییه دیگری تنظیم کنم با سپاس از بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی افترا
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانید وصولیهای ایشان همراه با بقیه مدارک به قاضی ارائه دهید و اثبات و شهادت استنادکنید ودر نهایت سوگند موفق باشید

شهادت دروغ در صورت اثبات جرم بوده و مشمول مجازات خواهد بود لذا از مدارک و مستندات دیگری جهت اثبات بهره ببرید

اگر دروغ بودن گواهان معلوم شود مجازات دارد

شهادت دروغ مجازات دارد لذا بهتر است از سایر ادله و مدارک یا سوگند استفاده کنید

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه.. بهتر بود ابتدا تا روابط دوستانه برقرار بود، از طریق ارسال اظهارنامه اقدام می نمودید و از اظهارات و اقاریر وی در جهت احقاق حق خود استفاده می نمودید..
در صورتیکه شهود واقعی مبنی بر گواهی ادعایتان دارید، می تواتید برای اثبات ادعایتان، اظهارات آنان را مستند دادخواست خود قرار بدهید و در دادگاه از آنان استفاده نمایید و طرف مقابل نمی تواند به راحتی شهادت آنان را منکر شده و اتهام کذب به آنان نسبت دهد..
ولی در خصوص استفاده از شهود ساختگی، اقدام غیرقانونی به هیچ پیشنهاد نمی گردد، چون ممکن است برایتان دردسرساز گردد..
موفق باشید..

دوست عزیز شهادت دروغ مطابق ماده ۶۵۰ قانون مجازات اسلامی: هر کس در دادگاه نزد مقامات رسمی شهادت دروغ بدهد، به سه ماه و یک روز تا دو سال حبس و یا به یک میلیون و پانصد هزار تا دوازده‌میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد.

تبصره - مجازات مذکور در این ماده، علاوه بر مجازاتی است که در باب حدود و قصاص و دیات برای شهادت دروغ ذکر گردیده است.
اگه شما اقدام به شهود ساختگی نماید جرم آنها اثبات بشه هم شاهدین مجرم هستند و هم خود شما بابت تهمت افترا مجازات خواهید شد
میتوانید از اتیام سوگند از دادگاه برای طرف مقابلتان درخواست کنید