نفقه چگونه محاسبه می‌شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۴۲ #53839395

دادن نفقه رو چه حساب و کتابی هست؟
که من ماهی ۲ میلیون حقوقم هست ولی ماهی ۶۰۰ هزار تومان باید پرداخت کنم.

مشاوره حقوقی نفقه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نفقه توسط کارشناس و قاضی تعیین میشود و نفقه ای که محاسبه شده است بسیار کمتر از هزینه های زندگی میباشد و ارتباطی با درآمد شما ندارد .

با جلب نظر کارشناس و با توجه به وضعیت مالی زوج و شان زن و نیاز عرفی زن

فاکتورها و عوامل متعددی در تعیین نفقه لحاظ میشود که یکی از آنها حقوق دریافتی و وضع اقتصادی زوج است.

باسلام
موضوع تعیین میزان نفقه با ارجاع به کارشناسی و اخذ نظریه کارشناس مشخص میشود
کارشناس هم باتوجه به شان و منزلت خانوادگی زوجه و نیازهای ایشان و بادرنظرگرفتن حقوق زوج مبلغ نفقه را مشخص میکند

برای تعیین میزان نفقه :
اگر زوجین در تعیین میزان نفقه به نتیجه ای نرسیدند ، موضوع به کارشناس ارجاع خواهد شد و کارشناس امر با توجه به وضعیت و شان و منزلت اجتماعی و خانوادگی زوجه ، و در نهایت نظر به وضعیت مالی زوج ، میزان نفقه را تعیین خواهد کرد.

دادگاهها تخصصی در محاسبه ی نفقه ندارند لهذا به لحاظ تخصصی بودن موضوع امر به کارشناس ارجاع می شود ودادگاهها نیز معمولا برمبنای نظریه ی کارشناسی رای میدهند وکارشناس نیز برای تعیین میزان نفقه میزان درآمد زوج وعادتهای شخصی زوجه ومیزان مخارج متعارف وی را مد نظر قرار میدهند

سلام . معیار های تعیین نفقه ماهیانه زوجه متعدد است یکی از آن حقوق زوج است . اما شان زن و نیاز عرفی وی و تورم موجود و قیمت اقلام ضروری نیز از دیگر معیارهاست . در حال حاضر در کوچک ترین شهرهای کشور که شاید هزینه زندگی خیلی کم باشد باز هم با این مبلغ کم نمی شود هزینه زندگی را برای یک ماه تامین نمود .