آیا بنده میتوانم مجددا درخواست تعدیل تقسیط را داشته باشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۲ #53833795

همسر بنده مهریه ی خود را به اجرا گذاشته و در که تقریبا ۱ سال پیش بود رای دادگاه مبنی بر این شد که ۱ سکه به عنوان پیش پرداخت و هر ۴ ماه یک سکه باید پرداخت شود که با اعتراض بنده رای نهایی ۱ سکه پیش و هر ۸ ماه ۱ سکه پرداخت شود با توجه به اینکه سکه در آن زمان ۴ تومان بوده ولی الان سکه به ۸ میلیون تومان افزایش داشته
۲_ آیا نتیجه ی دادگاه درصورت درخواست تعدیل تقسیط نتیجه ی مثبتی خواهد داشت با توجه به اینکه بنده هنوزم مسافر کش هستم و در دوران سخت کرونا به سر میبریم؟
ممنون از راهنمایی کارشناسان

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و به علت وضعیت بد اقتصادی و افزایش چشمگیر قیمت سکه دادخواست تعدیل تقسیط تقدیم کنید.
در پاسخ به شق دوم سوال شما عرض کنم پذیرفته می شود.

مدارک کافی برای عدم توانایی در پرداخت ارائه کنید

سلام میتوانید تعدیل درخواست کنید