آیا میتونه بعد گذشت یک سال و نیم طرح دعوی کنه و منو محکوم کنه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۷ #53816019

سلام و عرض ادب
من از همسرم به علت اعتیاد به هرویین و اخلاق بد و و سو رفتارش شکایت کردم و نفقمو اجرا گذاشتم که اونم تمکین برام زده جدا ازین مسئله تقریبا حدود یکسال و نیم پیش با اقایی اشنا شدم که ارتباط ۴ ماه طول نکشید که خودم فهمیدم اشتباه کردم و فقط بخاطر پولی که به اون اقا قرض دادم جریان بیخ پیدا کرد و به همسرم گفتم و اون اقا هم به همسرش گفت.. و جریان حل و فصل شد. ولی حالا چون داریم جدا میشیم همسرم ادعا میکنه که اگه مهریتو بخای ازت شکایت رابطه نامشروع میکنم. سوالم اینه من خودم بهش گفتم که همچین اتفاقی افتاده، ایا میتونه بعد گذشت یک سال و نیم طرح دعوی کنه و منو محکوم کنه؟ میگه متن پیام های یک سال و نیم قبلت و دارم آیا امکانش هست من محکوم بشم؟ خواهش میکنم جوابمو بدید . با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادعای همسرتان تنها تهدید است . به هرگونه رابطه میان یک زن و مرد نمیتوان عنوان نامشروع داد مگر آنکه با ارائه دلیل و مدرک قابل اثبات باشد و اثبات آن نیز بسیار مشکل است . لذا جای نگرانی نبوده و تهدید مذکور را جدی نشمارید علی الخصوص با وجود پرونده های سابق میان شما و همسرتان میتوانید موضوع تلافی جویانه بودن شکایت را به راحتی ثابت نمایید .

سلام
استعلام پیامک به غیر مالک سیمکارت با حکم قضایی ارائه میشه و متن پیامک در استعلام پیاده نمیشود یعنی متن پیامک در پاسخ استعلام حتی با حکم قضائی مشخص نمیشود مگر اینکه که شخص استعلام کننده مالک سیمکارت باشد...اثبات رابطه نامشروع به این سادگی نیست و اگر ادله محکمه پسندی مثل اقرار(اعتراف)شما و شاهد در کار نباشد بعید میرسد و حتی غیر ممکن به نظر میرسد بتواند اثبات کند
موفق باشید