چگونه می توانند از ارث خود بهره ببرند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۱ #53806843

با سلام با توجه به اینکه پدر در زمان حیات سه قسمت از زمین ها را به فرزندان و همسر خود تقسیم نموده و بعد از تاریخ این نامه اموال خود یک قسمتی که به خواهران می رسیده را به برادر دیگر واگذار کرده اکنون مادر و برادر رای سهم خود هستند اما خواهر هیچگونه سهمی نبرده اند و در حال حاضر به دنبال سهم ارث خود می باشد در صورتی که در زمان فوت پدر دختران طفل صغیر محسوب می شدند
در صورت امکان راهنمایی کنید که چگونه می توانند از ارث خود بهره ببرند

مشاوره حقوقی ارث
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
انتقال قبل از فوت صورت گرفته و ماترکی وجود ندارد

اگر انتقال اموال در زمان حیات پدر صورت گرفته باشد ، طبیعی است که سهمی به عنوان ارث باقی نمانده تا بتوان آن را مطالبه کرد .

مورث میتواند فقط یک سوم اموال خود را ببخشد اگر برادران سند قطعی دارن که هیچ اما اگر در نامه مزبور بحثی در مورد صلح و این‌ گونه موارد نشده میتوانید دادخواست بدید و تقاضای سهم الارث خودتان را بکنید البته بعد از انحصار وراثت و تعیین اموال و ماترک مورث. پیشنهاد میکنم با مدارک کامل منجمله با مدرک تقسیم اموال و نامه هایی که خود اشاره کردید/

با سلام
طبق فرمایش شما چون پدر در زمان حیات اموال خود را بنام دیگری ( مادر و برادر ) انتقال داده لذا از این اموال سهمی به دختران نخواهد رسید اما اگر مازاد بر این اموال از پدر باقی مانده باشد از آن سهم خواهند برد و نیز بعد از فوت مادر نیز ، از ماترک مادر سهم خواهند برد