قصد اذیت کردن من رو دارن تا حدی که من بگم مهریه ام رو نمیخوام منو طلاق بده؛ از طریق قانونی چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۸ #53760569

سلام وقت بخیر خانم ۲۲ ساله هستم با شوهر مشکل داشتیم و در دوران عقد بودیم ایشون رفتن دادخواست تمکین دادن و من گفتم شما منزلی تهیه نکردید منزل تهیه کنید تا من به منزل مشترک مراجعه کنم حالا ۲۰ روز هست که تو منزل ایشون هستم و خودش و خواهرش قصد اذیت کردن من رو دارن تا حدی که من بگم مهریه ام رو نمیخوام منو طلاق بده بخاطر همین خواهرش ۱۵ روزه با بچه هاش اومدن و تو خونه ما زندگی میکنن و منو اذیت میکنن با رفتارشون کارهاشون اعصاب و روان برای من نذاشتن چطوری میتونم از اینجا بیرونشون کنم؟
واقعا خسته شدم

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باید با همسرتان مصالحه و سازش کنید

سلام
موردی که مطرح کردید راهکار قانونی جهت بیرون کردنشان وجود ندارد و میبایست با همسرتان به صورت توافقی و مصالحه مشکل را حل کنید!