بخاطر اقساط مهریه چجوری میتونم ثابت کنم که شوهرم کارفرماست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۰ #53754087

برا اقساط مهریه همسرم اعسار زد و دوتا شاهد آورد که من کارگرم و ۱ میلیون حقوق دارم
من نتونستم تو جلسه دادگاه حضور داشته باشم و نتونستم از خودم دفاع کنم و همه چی به نفع اون شد
از پروانه کسبش کپی دارم
میتونم شاهد ببرم بگن کارگر نیست کارفرماس؟
اینم بگم شغل همسرم یه جوریه که ۳ ماه تابستون کار نمیکنن
ولی محل کارش پابرجاس
اگه کار نکنن میتونم ثابت کنم؟
یا منتظر باشم پاییز اقدام کن؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما با تنظیم لایحه دفاع می توانید اگر حکم غیابی صادر شده شما حق واخواهی دارید
با مدرک موجود می توانید پیروز شوید
در بالای سایت بنیاد وکلا نوشته خدمات حقوقی در قسمت خدمات حقوقی تنظیم اوراق قضایی است
درخواست تنظیم لایحه دفاعی بدهید ولی مدارک خود را هم ارسال کنید تا بهتر بررسی بشه