جداکردن یارانه ممکن هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۳ #53735131

سلام
‌من یکسال و نیم از همسرم جدا زندگی میکنم اصلا تلاشی نمیکنه بیاد برگردیم سر زندگی فقط تو دادگاه میگه دوسش دارم‌ طلاق نمیدم ‌بعدم ‌ناپدید میشه من از برم ۵ اظهار نامه فرستادم جواب نداد خط خاموش کرد مشاوره رفتم براش دادخواست نفقه فرستادم قبلش ایشون محکوم نفقه معوقه شد با کلی تاخیر رفت حساب دادگستری ریخت بعد ۶ ماه الانم فهمیدم چندین ماهه یارانه و معیشتی رو رفته جدا کرده برا خودش سوالم اینه من میتونم شکایت کنم ازین نه تنها خرجی نمیده بلکه همون مولی که دولت میده هر چند ناچیز اونم ‌گرفته من باید چکار کنم زودتر جدا شم برا یارانه میشه شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
به فرمانداری محل سکونت خویش مراجعه فرمائید

برای جدا نمودن یارانه خود می توانید با مراجعه به فرمانداری اقدام نمایید

شما می توانید نفقه خودرا دریافت کنید.واز طریق فرمانداری پیگیرشوید

یارانه به حساب سرپرستان خانوار واریز میشه به فرمانداری مراجعه کن

درود
از طریق فرمانداری اقدام کنید.