میتونم شکایت کنم که ایشون خانه مجردی گرفتن چند ماهه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۰ #53725862

سلام وقت بخیر
خانمی هستم دارای یک دختر ۱۲ ساله
چند ماه پیش متوجه شدم همسرم با یه خانوم در ارتباط هستن وقتی متوجه شدن من فهمیدم منزل رو ترک کردن مدت ۵ ماهه منو دخترم رو ترک کرده و جدا از ما خونه گرفته و در این مدت با دعوا و التماس منو دخترم خرجی و اجاره خونه رو داده یک شب بخاطر ندادن خرجی رفتم باهاشون رو در رو صحبت کنم منزل نبودن و بعد که رفتن خونه صحنه سازی کردن که من رفتم داخل خونشون و دزدی کردم شکایت نوشتن ولی اقدام نکردن و بعنوان یه تهدید همش تکرار میکنن و یک ماه پیش تقاضای طلاق دادن امروز جلسه اول دادگاهی داشتیم ایشون به قاضی گفتن من نمیخوام باهاش زندگی کنم و وضعیت مالی خوبی هم ندارم مهریه رو از دم قسط کنید واسم و اینکه وسایل منزل هم میخواهد چون من جهیزیه نداشتم
کلا میخواهند کاری کنند که من از حق مهریه ام بگذرم و رای دادگاه رو به نفع خودشون کنن
قاضی گفتن باید داور معرفی کنیم به دادگاه
لطفا راهنماییم کنید که من چه حق قانونی دارم

مشاوره حقوقی نفقه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .اولا مهریه حق زوجه هستش حتما مطالبه خواهد شد .ثانیا شما میتوانید با ترک خونه اثبات عسروحرج کنید وهم میتوانید دادخواست ترک انفاق کنید نفقه رو هم مطالبه کنید

درود
بانوی گرامی در قانون ما مرد حق طلاق همسر خدد را دارد به شرطی که حق و حقوق مالی زوجه رابپردازد و ایشان بای مهریه شما رابپردازند اگر تواان مالی دارند و یا ملکی و مالی که از مستثنیات دین نباشد در مالکیت دارند شما با طرح داد خواست مهریه یا اجرای ثبت انرا توقیف کنید و در غیر اینصورت ونداشتن تمکن مالی مهریه شما تقسیط میشود