مدت زمان توقیف ماندن ملک، تا چه مدت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۴۶۲ #53647019

۱ ماه پیش از طریق اداره ثبت مهرمو گذاشتم اجرا و ملک مشاع همسرمو به ارزش حدودا چند میلیارد توقیف کردم، ازین مقدار سهم همسرم ( زوج ) حدود ۲ میلیارد میباشد، الان ۱ ماهه ملک توقیف شده و من هنوز اقدامی نکردم برای مزایده این ملک مغازه است و پلمپ نشده و فقط در اداره ثبت توقیف شده.
آیا اگر برای مزایده اقدامی نکنم اداره ثبت ملک را از توقیف درمیاورد یا خیر فقط با امضا من از توقیف خارج میشود؟
اگر من برای مزایده اقدام کنم پلمپ میشود؟
و اینکه تا چند وقت در اداره ثبت توقیف میماند؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه برای مزایده اقدام نکنید ممکن است توقیف ملک به ضرر سایر مالکین مشاع تمام شود و آنها از شما مطالبه خسارت کنند

با سلام
با توجه به توقیف مغازه بابت مهریتان باید درخواست انجام مزایده وارزیابی ملک توقیفی را از اداره ثبت بخواهید تا تشریفات مزایده انجام شود وملک قابل پلمپ نیست وصرفا از نقل وانتقال جلوگیری خواهد شد