آیا مهریه قسط بندی میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۸ #53630943

با سلام و وقت بخیر. خواستم بپرسم که من میخوام طلب مهریه کنم و نمیخوام طلاق بگیرم. و شوهرم صاحب یک کامیون هستش میخواستم بپرسم از کجا باید شروع کنم؟ و ایا مهریه قسط بندی میشه؟ ممنون میشم اگه پاسخ بدین

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
۱.اگر همسرتان اموالی(به جز مستثنیات دین) نداشته باشد. برای مهریه را از طریق دادگاه اقدام کنید
۲.اگر همسرتان اموالی(به جز مستثنیات دین) دارند . برای مهریه را از طریق اجرای احکام اقدام کنید.
۳.اگر همسرتان برای دادگاه اثبات کند که توانایی پرداخت یکجای مهریه شما را ندارد.مهریه شما قسط بندی خواهد شد.

سلام
از طریق اجراییات ثبت مهریه را به اجرا بگذارید و خواستار توقیف اموال ایشان شوید