چه مدت بعد از توقیف حساب اجازه توقیف اموال را میدهند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۴۲ #53592095

با سلام
بنده در اردیبهشت ماه تصادفی داشتم که با یه مگان از پشت برخورد کردم و بلافاصله هم مگان با ماشین جلویی برخورد کرد و خسارتی به جلو ماشینش وارد شد طبق نظر کارشناس خسارتی که به جلو ماشین شاکی وارد شده بعهده من نیست چون اگه فاصله را رعایت کرده بودن طبعا به ماشین جلویی برخورد نمیکردن ولی شاکی اصرار به کارشناس که بنده باید هم خسارت عقب ماشین و هم خسارت جلو ماشین را بدهم ‌ که کارشناس قبول نکردن و بنده توسط بیمه نامه خود خسارت عقب را پرداخت کردم ولی این شخص باز هم اصرار به تقبل خسارت جلو ماشین خود از طرف بنده را داشت که بنده زیر بار نرفتم و ایشان رفتند از طریق شورای حل اختلاف شکایتی دال بر افت قیمت ماشین خود و همچنین دریافت خسارت وارده به جلو ماشین خود را مطرح نمودند
در اولین اخطاری که از طرف شورا بدستم رسید که در اولین جلسه شورا حضور پیدا کنم چون دقیقا تاریخ حضور مصادف با چهلم ‌مادرم بود چند روز قبلش به شورا رفتم و با دادیار شورا صحبت کردم و ایشان هم گفتند ما بر طبق نظر کارشناس تصمیم میگیریم و کارشناس خسارت جلو را اصلا قبول نداشتند و شما در مورد افت قیمت ماشین اگه خواستین مبلغی تقبل کنین که بنده طی یک لایحه ۴ میلیون قبول کردم و با دادیار صحبت کردم که ایشان گقتند خیالتون راحت و چون بنده مقیم آلمان هستم و در سامانه ثنا هم عضو نیستم کلا از روند پرونده بی اطلاع بودم تا اینکه چندی پیش حساب بانکی منو با دستور مقام قضایی توقیف کردند و متوجه شدم شاکی خودرو این کار را کرده و شاکی قسمتی از رای را فرستاده که حدودا ۲۰ میلیون محکوم شدم با توجه به مطالبی که عرض کردم و با توجه به نظر کارشناس چگونه این امر امکان پذیره؟ چند سوال دارم که ممنون ‌میشم منو راهنمایی بفرمایید
۲_ آیا ماشین بدون بودن مالک توقیف میشود؟ و اگر توقیف شود بعد از چه مدت اجازه حراج خودرو را میدهند؟ یا فرصت پرداخت وجه را خواهند داد؟
۳_ ایا امکان صدور حکم جلب وجود دارد؟
و هنگام ورود به فرودگاه ایران ممکنه مشکلی در این ارتباط برام بوجود بیاد؟
۴ __ با توجه به صدور رای و اجرایی شدن آن و نبودن بنده در ایران و نداشتن ثنا و ندیدن رای و نفوذ طرف مقابل به پرونده ایا امکان تجدید نظر وجود دارد؟ ( چون مقیم آلمان هستم و در ایران نبودم که رای به من ابلاغ شود و ثنا هم ندارم )
تصمیم گرفتم وکیل بگیرم تا از حقم دفاع کنم
ایا از طریق سفارت مستقیم به وکیل وکالت بدهم؟ یا به شخصی که اجازه انتخاب وکیل داشته باشد ؟( وکیل در توکیل )
۶__ ایا امکان دارد در فرودگاه اموال یا پول را توقیف یا ضبط کنند؟
سپاسگزارم از پاسخگویی به سوالات
اجرکم عندا......

مشاوره حقوقی تصادفات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا یک ماه پس از صدور رای قطعی می توانید اعسار را درخواست کنید که در صورت پذیرش اعسار حکم جلب شما صادر نخواهد شد

با سلام
شما یکماه وقتت دارید که تقاضای اعسار دهید در این صورت حکم جلب شما منتفی میشود

با سلام
این امکان برای شما در صورت صدور رای قطعی تا یک ماه پس از آن جهت تقدیم دادخواست اعسار وجود خواهد داشت ، چنانچه اعسار شما ثابت شود صدور دستور جلب منتفی است .

درود
اگر در مهلت مقرر به نظر کارشناس اعتراض نکرده اید و مهلت اعتراض به رای هم تمام شده اگر ظرف یک ماه از ابلاغ اجراییه اموالی از شما توقیف شود یا اعسار داده باشید جلب نمی شوید.

باسلام این سوال را بهتر است در بخش ارزیابی مطرح کنید چون پاسخ مفصلی می طلبد و مشاوره تلفنی و تنظیم اوراق قضایی واجب است.
یا حق

اگر وکیلی دارید هرگونه اوراق قضایی و احضار و ابلاغ را به وکیل شما ابلاغ می شود
اگر وکیل نداری با مراجعه به سفارت ایران اقدام قانونیدر خصوص انجام دهید
بله ماشین در فرودگاه توقیف می شود

با درود
تا صدور رای قطعی و پس از آن تا یکماه، امکان جلب شما نمی‌باشد.