حکم رشد پسر ۱۷ ساله چگونه گرفته شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۳۱۵ #53453144

سلام برای گرفتن حکم رشد چه مدارکی نیازه ایا باید به پزشکی قانونی مراجعه کرد و چه معایناتی لازمه و قاضی چه سوالاتی میپرسه

مشاوره حقوقی قرارداد
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
گرفتن حکم رشد در خصوص موارد عقلانی و مالی میباشد
دادگاه ضمن پرسش چند سوال در این خصوص ،در صورتیکه صلاحیت شما را تشخیص دهد حکم رشد را صادر خواهد کرد.

سلام
شما باید اقدام به ثبت دادخواست مبنی بر تقاضای صدور حم رشد نمایید
سوالاتی که پرسیده می شود در راستای احراز درک شما از مسائل مالی و روابط اجتماعی میباشد

درخواست صدور حکم رشد در دادگاه خانواده مطرح نمایید.

برای گرفتن حکم رشد صرفا دادخواست امور حسبی را به دادگاه خانواده ارجاع میدهید قاضی هم با پرسیدن چند سوال تخصصی با علم لدنی خود تشخیص میدهد که او به سن رشد رسیده و توانایی اداره امور مالی خود را دارد.