در دیوان عالی پرونده مختومه شده؛ این به چه معنی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۹۰ #53404088

شکایتی از من شده به عنوان تهدید. من دادسرا و دادگاه نرفتم.
آیا ختم به خیر شده؟ اگه من محکوم شدم، مجازات تهدید چی است؟

مشاوره حقوقی تهدید
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عدم حضور شما درصورت وجود ادله و مدارک از جانب شاکی موجب صدور رای محکومیت است. میتوانید به رای غیابی اعتراض کرده و واخواهی دهید. مجازات آن ۷۴ ضربه شلاق و یا ۲ ماه تا ۲سال حبس است

عدم حضور شما در مراحل دادرسی قطعا به ضرر شما بوده و احتمال اینکه رای به نفع طرف مقابل باشد زیاد است لذا در صورتی که رای به شما ابلاغ شد با توجه به غیابی بودن رای می توانید به رای مزبور اعتراض کنید در صورتی که به مجازات تهدید محکوم شوید ۷۴ ضربه شلاق و یا ۲ ماه تا ۲سال زندان در پی خواهد داشت

عدم حضور شما مانع رسیدگی و جریان پرونده نیست. لذا در صورتی که مدارک شاکی شما کافی باشد احتمال صدور حکم علیه شما وجود دارد. البته رای صادره به شما ابلاغ میشود ولی شما هم پیگیر موضوع باشید. اگر حکم غیابی صادر شده باشه حق واخواهی شما‌محفوظ است.

سلام. اگر شما محکوم شده باشید به صورت غیابی میتونید نسبت به رای واخواهی کنید از تاریخ ابلاغ رای به شما.
مجازات تهدید بسته به اقدامات شما دارد. اگه بدون استفاده از سلاح باشد مجازاتش از یک تا ۷۴ ضربه شلاق یا از دوماه تا دوسال زندانه و اگه با سلاح باشه حبس از شش ماه تا دو سال و یک تا هفتادو چهارضربه شلاق مجازات داره

عدم حضور شما در محکمه یک دلیل منفی علیه شماست و مانع رسیدگی نیست اگر مدارک کافی در دادسرا توسط شاکی شما ارائه شده باشد و کیفر خواست صادر شده باشد و به دادگاه کشیده شده باشد مستند ه ماده ۶۶۹ قانون مجازات کتاب تعزیرات مجازات تعزیری بسته به شرایط و نوع تهدید برای شما در نظر گرفته میشود