روز جلسه نفقه بنده چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۹۳ #53397104

خانم بنده در سال قبل منزل را ترک نمود حالا بنده درخوالست تمکین دادم و ایشان درخواست نفقه اظهارنامه فرستادم نیومد چن بار حتی اقدام به بردن جهیزیه نمودن و روز تحویل گرفتن نیز اعلام کردم و صورت جلسه شد که خود ایشان نمیخواهد زندگی کند

مشاوره حقوقی نفقه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر نتوانید عدم تمکین را اثبات کنید باید نفقه بپردازید

شما باید عدم تمکین ایشان را ثابت کنید در غیر اینصورت باید مثل سابق نفقه دهید.

با سلام
تا زمانی که عدم تمکین زوجه در دادگاه ثابت نشده، مکلف به پرداخت نفقه هستید لذا در این خصوص استناد به پرونده مطروحه از بابت عدم تمکین ایشان می تواند موثر واقع شود .

درود
اعلام کنید پرونده تمکین در حال رسیدگی است شاید قاضی پذیرفت رسیدگی را تا نتیجه تمکین متوقف کند.

درود بر شما، به استناد شهادت شهود، عدم تمکین ایشان را اثبات نمایید، لکن تا زمان صدور حکم قطعی تمکین، پرداخت نفقه بر عهده ی شماست.

به عدم تمکین استناد نمایید ولیکن تا زمانیکه حکم قطعی نگرفتید زن مستحق نفقه می باشد

با سلام در دادگاه به پرونده تمکین و اظهارنامه استناد نمایید . عدم تمکین موجب سقوط نفقه می شود .