گفته میخوام ازت شکایت کنم تو به زن شوهردار پیشنهاد رابطه دادی، چه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۲ #53383832

من آگهی دادم واسه کار یه خانوم تو واتساپ بهم پیام داد و خیلی صمیمی شروع به حرف زدن کرد حتی واسه تاثیر گذاری روی من عکس بی حجاب فرستاد واسم منم ازش خواستم بیاد فرم پر کنه
اومد فرم پر کرد و رفت و دوباره پیام و منم ابراز علاقه کردم و گفتم حیف که متاهلی وگرنه میتونستیم با هم باشیم، اونم گفت من از متاهلی خیری ندیدم و بخاطر بچمه موندم و از ین حرفا و من گرفتاری مالی دارم و خیلیا میخوان باهام باشن و خرجم کنن گفتم خبرت میکنم دید احتمالش ضعیفه بیاد سر کار

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا بایستی عرض شود که اگر طبق فرمایش شما ایشان قدم اول را برداشته و عکس بدحجابی برای شما فرستاده و شما را تحریک نموده اند لذا این امر برای قاضی حائز اهمیت خواهد بود
دوما اگر از برنامه واتساپ استفاده نموده اید به دلیل وجود سرور ها در خارج از ایران امکان پیگیری وجود نخواهد داشت
سوما به احتمال زیاد ایشان هدفی جز اخاذی از شما ندارند

در صورت تهدید مدارک تهدید را همراه شکایت خود از طریق دفاتر خدمات قضایی تقدیم دادسرا نمایید ...