کالاهای خریداری شده توسط زوج به عنوان کمک جهیزیه متعلق به زوجه میباشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۸ #53297746

با سلام
زوج اظهارنامه استرداد جهیزیه به دلیل ناسازگا بودن یا عدم تمکین من (زوجه) داده است که یک هفته مهلت دارم اگر پیگیری نکنم و جهیزیه را مسترد ننمایم چه میشود؟ و اینکه کالاهای خریداری شده توسط زوج به عنوان کمک جهیزیه متعلق به زوجه میباشد؟ تکلیف طلاهایی که برای عقد مادر زوج کادو داده است چه میشود؟

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود، اگر چه زوج با استناد به دلایلی چون فاکتور می‌تواند وسایل مذکور را متعلق به خود اعلام کند، اما شما نیز می توانید ادعای هبه ی معوض از نکاح را نموده و به ویژه طلاهای زوجه که در هنگام عروسی هدیه داده می شود مصداق آشکار هبه ی معوض بوده و متعلق به شما می باشد؛ توصیه می گردد موضوع را به وکیل خانواده بسپارید؛ موفق باشید.

در خصوص کالاهایی که فاکتور آنها بنام زوج باشد می تواند استرداد آنها را بخواهد

باسلام
نیازی نیست به اظهارنامه جواب دهیدوسایلی که زوج خریدکرده با ارائه فاکتور یاشهود متعلق به ایشان می باشد وهمچنین لوازمی راکه زوجه خرید متعلق به زوجه هست ودرصورت مطالبه باید استرداد گردد.

سلام
در صورت وجود فاکتور یا شاهد میتوانید اسباب منزل که متعلق به شماست مطالبه کنید.
و لوازم زوج متعلق به زوج است در صورت مطالبه ، شما مکلف به مسترد هستید.

نیازی نیست به اظهارنامه پاسخ داده یا اقدام‌کنید.وسایلی که توسط زوج خریداری و فاکتور دارد متعلق به ایشان می باشد و برعکس .

سلام با آرزوی بهروزی برای شما، خیر در صورت وجود فاکتور یا شاهد و رسید میتونید اسباب منزل که متعلق به شماست مطالبه کنید

سلام به اظهارنامه پاسخ نده زوج میتونه علیه شما شکایت کنه
درضمن وسایل زوج متعلق به ایشان و وسایل زوجه متعلق به شماست
درصورت مطالبه باید مسترد نمایید