آیا میتوان به رای دادگاه تجدید نظر اعتراض کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹,۴۱۸ #53283

سلام
به اتهام انتشار داده مستهجن در دادگاه بدوی به یک سال حبس تعزیری محکوم شدم
که در تاریخ مقرر نسب به ان تجدید نظر خواهی کردم
نتیجه ای که برای من ارسال شده است رد تجدید نظرخواهی نامبرده است و درپایان به دادگاه محترم بدوی متذکر می گردد با توجه به این که تجدید نظر خواه اقرار به این موضوع دارد که از طریق فعالین در فضای مجازی مبلغ چهارده میلیون تومان کسب کرده در خصوص رد مال و یا تعیین تکلیف اموال به دست امده اظهار نظر نکرده اعده میگردد اقدام نمایید . ابن رای قطعی است
آیا میتوانم اعتراض بزنم؟
من بیست ساله هستم و دانشجو و کفیل مادر و برادر کوچکم و تحت پوشش بهزیستی ایا این ها تاثیر ندارد؟
و این که تکلیف دانشگاه من چه میشود؟

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به دلیل قطعی شدن حکم دادگاه کیفری دیگر اعتراض شما مسموع نخواهد بود خیر تاثیری نخواهد داشت و تحت هر شرایطی باید جزای نقدی را پرداخت نمائید.