توقیف خانه بابت مهریه چگونه است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۰ #53275715

با سلام من زوج عقد دایمی زوجه کردم و لی رسمی نکردیم .ایشان برای گرفتن مهریه میتواند اقام به توقیف خانه کند .بدون اطلاع من یا اول باید به من اطلاع داده شود .بعد خانه را توقیف کند

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در تامین خواسته فوریت شرط اساسی به شمار می رود چرا که خواهان دعوا دغدغه و هراس دارد که خوانده به محض اطلاع از ادعا و خواسته اش ، مال را به صورت سوری یا روش های دیگر بفروشد ، یا از بین ببرد و یا اینکه با افراد ثالث تبانی کند و اموال را از دسترس خارج کند ، بنابراین اگر خواهان منتظر ابلاغ حکم باشد زمان زیادی از دست می رود. غالبا در دادگاه ها زمانی که تامین خواسته انجام شد معمولا اجرا قبل از ابلاغ صورت می گیرد یعنی به محض صدور تامین خواسته همانجا به شخص ابلاغ می شود و بدون درنگ اجرا می شود.

سلام
چنانچه نکاح شما رسما منعقد نشده باشد ایشان برای توقیف ملک یا هر مال دیگری باید اقدام به پرداخت خسارت احتمالی معادل خواسته نماید

سلام .. ایشان میتواند اقدام کند ولی به شما اخطاریه داده خواهد شد. خانه جزو مسثنیات دین میباشد یعنی قابل توقیف نیس مگر اینکه بالاتر از شان شما باشد