میتونم ایشون رو طلاق ندم و مهریه رو قسط بندی کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۶ #53244008

با سلام
منو همسرم ۹ ماه هست عقد کردیم و بخاطر دخالت مادر و برادر همسرم به مشکل خوردیم
الان مهریه رو اجرا گذاشتن و میخوان با اینکار به من فشار بیارن که طلاق بدم
منو همسرم رابطه زناشویی با هم داشتیم و باکره نیستن
الان من میتونم ایشون رو طلاق ندم و مهریه رو قسط بندی کنم و ایشون رو بیارم سر زندگی
چون به هیچ وجه نمیزارن که بیاد با من زندگی کنه بخاطر همین اگه راهنمایی کنید چطور میتونم الزام به تمکین کنم و مجبور بشه بیاد سر زندگیش

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که حق و حقوق زوجه ( مهریه - نفقه ) پرداخت گردد زوج میتواند زوجه را طلاق ندهد و اجباری در امر نیست
نیز میتوانید دادخواست الزام به تمکین برای زوجه ارسال نمایید تا در صورت عدم تمکین نشوز ایشان برای دادگاه محرز و مستحق نفقه و اجرت المثل نگردد

با توجه به این که همسرتان حق حبس ندارد می توانید درخواست تمیکن دهید، ولی این نکته را هم در نظر داشته باشید که شرایط زندگی باید برایشان مساعد و منطقی باشد
بحث مهریه نیزبه میزان خواسته همسرتون و توان شما و بصلاحدید دادگاه تعیین تکلیف می شود

باسلام بحث طلاق با پرداخت مهریه دومقوله جدا هستند مهریه عندامطالبه می باشد زوجه می تواند بدون آن که تقاضای طلاق کنند دادخواست مطالبه مهریه طرح کنند درمورد الزام به تمکین چنانچه زوجه دوشیزه نیستندنمی توانید الزام به تمکین بدهید ولی درحال حاضر ایشان دوشیزه نیستند می توانید ابتدا با ارسال اظهارنامهتقاضای باز گشت به زندگی مشترک را انجام دهید ولی بنظر بنده جنابعالی به وکیل نیاز دارید.