ابلاغ اومده که خودمو معرفی کنم اداره تشخیص هویت به همراه کفیلم؛ من چرا احضار شدم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۱ #53176246

سلام خسته نباشید
من از همسرم چند ساله کامل جدا شدیم ولی پرونده نفقه و مهریه باز من چند ماه پیش پرونده ای داشتم ترک انفاق که ۶ ماه حبس برای من حکم اومده بود که با دادگاه حکم تعلیق به من داد با ضمانت فیش حقوقی پدرم در ضمن به من گفتن که اگه تا یکسال جرمی مرتکب نشدی فیشم ازاد میشه
الان بعد چند ماه از طرف اجرای احکام برای من ابلاغ اومده که خودمو معرفی کنم اداره تشخیص هویت به همراه کفیلم
الان سوال بنده اینه که اول که من هیچ جرمی مرتکب نشدم چرا حضار شدم؟!
بعد چرا پدرم احضار شده؟!
وسوال اصلی من اینه اصلا نفقه و مهریه چه ربطی به سوپیشینه و این پرونده داره؟!
ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
به همراه کفیل به جهت ضمانت شما حتما بروید
شاید شکایتی از شما شده

با سلام
اداره تشخیص هویت هیچ ارتباطی با نفقه و مهریه و سایر حقوق معوقه زوجه ندارد
بهتر است به همراه کفیل به جهت ضمانت شما ، به اداره تشخیص هویت مراجعه نماید
به احتمال قوی اشتباهی رخ داده که با مراجعه شما و پاسخگویی به سوالات رفع گردد .

سلام
حتما دوباره درباره نفقه یا مهریه شکایت شده
خواستن با کفیل مراجعه کنید که ضمانت شما بکند بررای ازادی با قید وثیقه
ولی جرم شما خیلی مهم نیست که با کفیل ازاد می شوید