زوجه از استرداد وسایل امتناع میکند، تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۸۶۸ #53170837

باسلام
زوجه با رای قطعی محکوم شده به استرداد لوازم و با اینکه اجراییه صادر شده از استرداد امتناع میکنه و جای لوازمم نمیدونم که کجا مخفی کرده و دادگاه گفت هزینه کارشناسی بده تا زوجه به مبلغ لوازم محکوم بشه.
حالا سوالم اینه اگه اینکارو انجام بدم آیا خانم میتونه مبلغی که محکوم میشه رو بابت دادخواست مهریه هیچی کنه؟
مهریه عندالستطاعه س و من مالی ندارم بنامم.
و آیا راهی هست بتونم به اموالم یا به مبلغش برسم؟
با سپاس

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خانم میتونه به مبلغی که بابت لوازم محکوم میشه ، بابت مهریه هیچی کنه

با سلام محکومیت مالی زوجه به مثل و یا قیمت وسایل موضوع درخواست استرداد میتواند در کاستن از تعهدات مالی شما و تهاتر آن به عنوان بخشی از مهریه موثر باشد.

سلام
با توجه با اینکه زوجه اعتنایی نمی کند
می توانید بابت نگهداری از جهیزیه ایشان با اخذ تامین دلیل مطالبه اجرت نمایید.
ایشان موظف به پرداخت هزینه های جنابعالی خواهند بود.