مشخصات اولیه کاربر خاطی را ارائه دادم؛ ولی چرا قاضی من را احضار کرده؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۰۴ #53120388

من خیلی وقت پیش برای پلیس فتا ساوه که تلفنی تماس گرفتن، اطلاعات و مشخصات کاربر خاطی را اعم از شماره تلفن و مشخصات هویتی و بدون جزئیات خرید محصولات رو ارائه دادم.
اما ۲ هفته پیش اولین احظاریه الکترونیکی با موضوع "کلاهبرداری رایانه ایی و دسترسی به داده‌های محافظت شده " واسم صادر شد و برای دفاع از اتهام انتسابی احظار کردن.
البته الان ۲ هفته از صدور ابلاغیه میگذره و دیروز همه حسابای بانکیم رو بستن.
پرونده هنوز شهر ساوه میباشد و هنوز نیابتیش نکردن بفرستن شهر خودمون.
امروز رفتم خلاصه پرونده رو بخونم که متاسفانه قابل مشاهده نبود. فقط توی ردیف های فرعی پرونده دیدم نوشته :
ردیف اول بازپرسی ساوا
ردیف دوم بازپرسی آبادان
ردیف سوم شعبه دادیاری خرمشهر
ردیف چهارم شعبه ۱۰۲ کیفری خرمشهر
ردیف پنجم شعبه دادستانی شهر خودم رو نوشته.
اینا به چه معنی هستن؟
احتمالش هست که اطلاعات کاربرانی که ارائه دادم برای اون شهرها باشن که پرونده رو فرستادن اونجا؟
اگه جواب بله هست، که من احتمال میدم دفاعیات اون اشخاص به نحوی بوده که قاضی به من مشکوک شده که این اقدامات رو انجام داده.
نظر شما اساتید و سروران گرامی باعث دلگرمی بنده خواهد شد. تشکر

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود حاضر شده و از خویش دفاع نمایید.
میتوانید وکیل اختیار نمایید

در جلسه حاضر شوید و اظهارات خود را بیان کنید.

بهتره حاظر بشید و از خودتون دفاع کنید

با سلام
طبق فرمایش شما و ابلاغیه صادر شده مبنی بر موضوع "کلاهبرداری رایانه ایی و دسترسی به داده‌های محافظت شده " لذا حتما جهت دفاع از خود در جلسه حاضر شوید در غیر اینصورت جلب خواهید شد