میتونم این پول پرداخت شده بگیرم و برای مابقی تقاضا کنم از خونه کسر کنن؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۵ #53105100

یه سوال داشتم‌ خدمتتون
من مهریه ام رو اجرا گذاشتم و بابتش خونه همسرم رو توقیف کردم خونه دو بار مزایده رفت و خودم اونجا رو برداشتم و اصولا دو ماه بعد از تاریخ مزایده حکم تملیک صادر میشد که یک روز قبل اینکه دو ماه تموم شه همسرم اومده یک میلیارد هشتصد بحساب دادگستری ریخته این مقدار معادل کل مهریه من دو ماه پیش بود اما الان قبمت سکه رفته بالا و لایحه داده تا ملک از توقیف در بیاد که رئیس موافقت نکرده و گفته باید به نرخ روز سکه ها رو‌ پرداخت کنه یعنی تقریبا ۶۰۰ میلیون دیگه تا ملک از توقیف در بیاد، سوالم اینه که من میتونم این پول پرداخت شده بگیرم و برای مابقی تقاضا کنم از خونه تهران کسر کنن؟ امکانش هست به لحاظ قانونی؟ و اینکه اگر برای مابقی باز هم باید کارشناس ببرم سر خونه یا همون کارشناسی ملک قبلی حساب میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
به اندازه پولی که داده از خانه رفع توقیف می‌شود و نسبت به میزانی که هنوز بدهکار است به همان میزان از خانه در مالکیت شما باقی می‌ماند و شماره نمی‌توانید مال دیگری از ایشان توقیف کنید

البته این کار دادگستری غیر منطقی است زیرا ایشان باید به قیمت زمان مزایده واریز کند کافی است و طبق قانون ایشان دوماه فرصت داشته تا مبلغ را واریز کند و خانه به خودشان بازگردد
وقتی رئیس خارج از قانون عمل کرده هر چیزی امکان دارد از سوی دادگستری که شما طرح دعوی نموده اید