قانونا من می توانم هر دو همسر را در یک منزل نگه داری کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۹ #53088212

با سلام
دو سال پیش همسر اول بنده به اینجانب تمکین نکرده و با عنایت به حکم دادگاه ازدواج مجدد نمودم و از آن موقع ایشان نزد خانه پدری زندگی می کنند؛ با توجه به اینکه مهریه ایشان سر موقع پرداخت و هیچگونه دلیل محکمه پسندی برای طلاق یکطرفه ندارند، ایشان اقدام به طلاق نموده‌اند ( هنوز وقت رسیدگی مشخص نشده). حال با توجه به اینکه همسر دوم بنده نیز از برگشت ایشان به زندگی مشترک ایرادی نمیبینند، امکان طلاق یکطرفه برای همسر اولم موثر می باشد یا خیر؟
(خیلی مهم): ایشان می توانند ادعای بر اینکه منزل جدا تهیه کنم داشته باشند؟
بنده ابدا راضی به طلاق ایشان نیستم و با توجه به شرایط، ایشان می توانند به نتیجه برسند؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که زوجه ترک زندگی کرده باشه و ناشزه باشه و بعد از مدتی اعلام تمکین کنه زوج موظف هست شرایط تمکین از قبیل خونه و اسباب وسایل زندگی رو براش مهیا کنه و در صورت عدم فراهم نمودن توسط زوج ضمن اینکه اینکه زوجه از تاریخ اعلام مستحق نفقه خواهد بود همچنین میتونه بدلیل عسر و حرج و ثبوت این امر تقاضای طلاق کنه و دادگاه در صورت تشخیص اقدام به طلاق خواهد کرد .

سلام
در صورتی که شما خواستار داشتن هر دو همسر می باشید در صورت اعتراض هر یک می بایست برای آنها منزل مستقلی علی الحده معین نمایید و عدالت را بین هردو رعایت کنید .

طبق رای اصراری صادر شده از دیوان عالی کشور برای زن اول حق طلاق ایجاد میشود چون شرط مندرج در عقدنامه مقید به ازدواج مجدد با اجازه ی دادگاه نشده است.درنتیجه برای زن اول ازدواج مجدد بدون رضایت ایجاد حق طلاق میکند