پس از فوت پدرم چطور می‌توان مالکیت این مغازه را برای فروش احراز کرد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۵ #53086374

پدرم مغازه ای داشته که سندی از مالکیت سرقفلی و.. آن در دست نیست و فقط اطلاعاتی درباره مالکین گذشته آن (خیلی قدیمی) وجود دارد. در ضمن در حال حاضر کسی مدعی مالکیت این ملک نیست. حتی قبوض خدماتی نیز به نام افراد مختلف است و هیچکدام به نام پدرم نبوده. اکنون پس از فوت پدرم چطور می‌توان مالیکت این مغازه را برای فروش احراز کرد؟

مشاوره حقوقی سرقفلی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با مراجعه به اداره ثبت میتوانید اطلاعات دقیقی از وضعیت مالکیت پلاک ثبتی مزبور بدست آورید
البته بعنوان احدی از ورثه و با در دست داشتن گواهی حصر وراثت...

اگر هزینه های سرقفلی پرداخت و ثبت شده باشد ازز طریق اداره ثبت می توانید پیگیری کنید اگر سندی مبنی بر مالکیت دیگری وجود نداشته باشد تصرف شما ذلیل مالکیت شما می باشد و ملک متعلق به شما و دیگر وراث است مگر اینکه خلاف ان ثابت شود

اکثر سرقفلی ها ثبتی هستند میتوان از اداره ثبت استعلام کرد و اگر متصرف نیز هستید پس مالک ورثه هست و مدعی مالکیت به غیر از شما باید دلیل ارایه کند