چگونه تقاضای فک رهن نماییم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۱ #53080368

با سلام و خسته نباشید
ما آپارتمانی خرید کردیم که به علت اینکه رهن بانک بود شکایت کردیم و عدم حضور گرفتیم. اکنون رای داوری که پرداخت خسارت روزانه و الزام به تنظیم سند بود اجرا کردیم ولی اجرای احکام گفتن که به دلیل رهن بودن امکان اجرای حکم وجود ندارد.
( اکنون فروشنده از بانک تسویه کرده و بانک میگوید که مبلغی هم باید دولت پرداخت کند که فک رهن شود )
لطفا راهنمایی کنید که من باید چکار کنم؟

مشاوره حقوقی قرارداد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنانچه مبلغ مزبور زیاد نیست با اعلام به بانک اقدام به پرداخت آن و فک رهن نمایید

مبلغ را در صورت توان و کم بودن ان پرداخت کنید و انتقال سند را انجام دهید

مبلغ اگر ناچیز است پرداخت کنید و سند را انتقال دهید

با درود چنانچه مبلغ یاد شده جهت فک رهن قابل توجه نیست آنرا خود تسویه نمایید و سند را از طریق اجرای احکام به خود منتقل نمایید.

سلام.سهم دولت را بپردازید و سپس طرح دعوا برعلیه سازمان مربوطه نمایید