وسایلی که طبق تعهد داماد در شب بله برون تهیه میشود، متعلق به زوج است یا زوجه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۴ #52970713

در جلسه بله برون زوج ملزم به تهیه کلیه وسایل منزل و خرید سرویس طلا شد. و از او حاضرین هم امضاء گرفته شد. بعد از عقد پدر زوج با توجه به این موضوع مبلغی را جهت تهیه وسایل منزل بحساب عروس خانم میریزد. بعد از پنج سال قصد جدایی دارند. با توجه به اینکه نه دست نوشته بله برون موجود میباشد نه فاکتور وسایل، آیا زوجه میتواند وسایل منزل را با خود ببرد؟ یا با شکایت زوج و پدرش محکوم میشود؟!
آیا پدر زوج میتواند مبلغ را مطالبه کند؟
زوج میتواند سرویس طلا را مطالبه کند؟

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق تهیه لیست جهیزیه و امضای چند نفر شاهد میتوانید دادخواست استرداد جهیزیه و تامین خواسته در دفاتر خدمات قضایی مطرح کنید.

تعهداتی که داماد برای خرید پاره ای از لوازم یا طلا و ........در قبل از عقد بر عهده میگیرد در حکم هبه وی به زوجه است . به عبارت دیگر داماد مالک این اقلام می باشد که آنها را به عروس هدیه و هبه میکند . بدیهی است که در صورت تمایل داماد میتواند ضمن رجوع از هبه نسبت به استرداد اموال مذکور اقدام نماید . البته به شرطی که در توافقنامه مورد نظر ترتیبات دیگری در نظر گرفته نشده باشد .