میگه شاسی ایراد داره فسخ قرارداد میکنم یا به نرخ روز بخر یا شکایت میکنم؛ چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۷۵ #52934427

بنده ۲۵ روز پیش یه ماشین فروختم به خریدار گفتم نشون مکانیک و صافکار بده نشون داد صافکار بهش گفته مشکلی نداره فقط یه گلگیر رنگ داره معامله انجام دادیم بعد ۲۵ روز اومده میگه شاسی ایراد داره فسخ قرارداد میکنم ماشین یا به نرخ روز بخر یا شکایت میکنم آیا ادعاش به حق هست یا نه

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر عیب باد شده در زمان قرارداد بر ایشان مکتوم بوده باشد ادعای وی صحیح است.

با سلام..
در خصوص موضوع مطروحه..
در صورتیکه در مبایعه نامه تنظیمی کافه خیارات منجمله خیار عیب را ساقط نموده باشید حق فسخ نداشته.. مگر اینکه عیب در زمان معامله موجود ولی مخفی بوده باشد که موقع بیع قابل روئت نبوده و بعدا کشف گردد، مشارالیه می تواند به استناد همان عیب مستور در زمان معامله، از اختیار فسخ استفاده نماید..
موفق باشید..

با سلام و احترام
بله. می‌تواند به استناد خیار عیب معامله را فسخ کند. البته اگر در مبایعه نامه خیارات را ساقط کرده باشید حق فسخ نخواهد داشت