آیا برای قصاصش باید تفاضل دیه پرداخت کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۴۸ #52897546

اگر زنی مرد یا زن دیکری رو به قتل برسونه آیا برای قصاصش باید تفاضل دیه پرداخت کرد یا این فقط مختص قاتلین مرد هستش؟

مشاوره حقوقی قتل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با قتل مرد توسط زن قصاص ثابت است و اجرای آن موکول ب تفاضل دیه نیست

اگر قاتل مرد ،زن باشد قصاص خواهد شد و تمام
ولی اگر قاتل زن،مرد باشد نصف دیه باید پرداخت شود

با سلام اگر زنی مردی را به قتل برساند قصاص خواهد شد و علاوه بر قصاص فاضل دیه از ایشان یا اقارب ایشان اخذ نخواهد شد. ولی اگر مردی زنی را بکشد قصاص مرد منوط به پرداخت نصف دیه مرد است.

اگر زن، مرد یا زنی را بکشد قصاص می شود و نیاز به تفاضل دیه نیست

اگر زنی :
مردی یابکشد یا زنی رابکشد ، محکوم به قصاص است . وتفاضل دیه منتفی است

سلام
اگر مردی زنی را به قتل برساند از آنجا که دیه زن کمتر از مرد است باید مابه التفاوت پرداخت تا بتوانند آن مرد را قصاص کنند در مورد قتل مرد توسط زن مسئله تفاضل موضوعیت ندارد.