با درخواست انتقال من موافقت خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۰۳ #52869058

بنده کارمند علوم پزشکی ابادان و شاغل در یکی از بیمارستانهای ابادان هستم به علت شرایط مادرم که معلول و بیمار و از کار افتاده است و حضانت او با من است و کسی غیر از من را ندارد ایا موافقت میشه از مبدا راهنمایی کنید ممنون میشم

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به موافقت اداره مبدا و مقصد داره

با سلام
انتقال کارکنان بر اساس ضوابط وزارتخانه متبوع می باشد. رسمی یا پیمانی بودن، انتقال درون استان یا خارج از استان، داشتن و یا نداشتن تعهد کاری و .... از جمله مواردی است که دخیل در انتقال می باشد.

باسلام شما بایستی قوانین وضوابط بیمارستانهای مبدا و مقصدرا مطالعه نمایید واز طریق بیمارستانها پیگیری نمایید.

مشکل شما حقوقی نیست باید به آیین نامه اداره متبوع مراجعه نمایید

سلام
سوالتان جنبه حقوقی ندارد و تابع قوانین درون سازمانی است .پیشنهاد می گردد با مدارک مستند با بیمارستان مبدا صحبت و وضعیت خودتان را تشریح نمایید .

برای رسیدن به این موضوع باید برای درخواست انتقال از طریق مرجع ذیربط اقدام کنید

دروود،سوال جنبه حقوقی ندارد.