چطوری میتونم طلاق غیابی بگیرم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۲۱ #52836037

باسلام شوهرم اعتیاد داره و من قبلا درخاست طلاق داده بودم و بهش فرصت دوباره دادم ولی الان بخاطر مواد به زندان رفته چطوری میتونم طلاق غیابی بگیرم و حق طلاق رو هم دارم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به مرکز مشاوره ای که ارجاع میشوید بیان دارید زندان هستند ترتیبی جهت برگزاری جلسه مشاوره با ایشان صورت میدهند

با توجه به داشتن حق طلاق درخواست طلاق خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

با سلام..
با توجه به توضیحات شما و داشتن وکالت در طلاق، دیکر نگرانی وجود نداشته، می توانید ابتدا پس از طی مراحل مشاوره و گرفتن وکیل در اینخصوص نسبت به طلاق اقدام نمائید..
موفق باشید .

با توجه به داشتن حق طلاق وکیل بگیرید و اقدام کنید

با توجه به شرایط عسرالحرج زن میتواند از شوهر خود طلاق بگیرد باید اقدام کنید در دادخواست خود با توجه به زندانی بودن زوج آدرس زندان منعکس کنید همچنین اگه حق طلاق وکالت محضری داشته باشید میتوانید اقدام کنید

سلام وقتی وکالت در طلاق دارید با انتخاب وکیل دادگستری از طرف شوهرت واعطایی وکالت مع الواسطه دادخواست طلاق بدین وشما از طرف خود و وکیل از طرف شوهرت در دادکاه و مشاوره شرکت کرده و حکم طلاق بگیرید

با مدارک قابل استناد از ایشون بابت اعتیاد و خصوصا با داشتن حق طلاق براحتی میتونید طلاق بگیرید پیشنهاد میشود از وکیلی مجرب و متبحر در این زمینه کمک بگیرید