آیا با این تعهدی که دادم حق انصراف دارم یا باید خسارت بپردازم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۷۴ #52818729

با سلام

بنده پرستارم و به بیمارستانی برای استخدام پیمانی (براساس آزمون سازمان سنجش) تعهد خدمت ۵ ساله محضری دادم و در آن نوشته شد که "حق جابجایی نداشته و به طور کلی با هر بهانه و دلیلی نمی تواند از انجام تعهد خودداری کند و بعد از پایان تعهد هم بر اساس مقررات می تواند درخواست انتقالی بدهد و موجبی برای محق بودن وی برای انتقالی نخواهد بود و بدین وسیله حق اعتراض خود را برای مراجعه به مراجع قانونی اسقاط می نمایم"

الان می خوام استعفا بدم و برم شهر خودم برای کار کیلینیک ولی یکی از دوستانم این کار رو کرد ازش شکایت کردن و ۸۵ میلیون محکوم شده یعنی تا پایان ۵ سال رو باید بپردازه ولی در تعهد ایشون قید شده بود که درصورت استعفا یا انصراف باید خسارت بپردازه

الان سوال من این هست که آیا با این تعهدی که دادم حق انصراف دارم یا باید خسارت بپردازم (البته از متن که مشخصه داره درباره عدم انتقالی صحبت میکنه ولی رویه رو نمیدونم)

ممنونم میشم اگر کسی تجربه یا اطلاعات دقیق داره بیان و کمک کنه
با تشکر

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مدت تعهد شما به پایان رشیده باشد می توانیددرمحل کار حضور نیابید ولی اگر مدت باقی است باید به کار ادامه دهید

با سلام باید دلیلی بهتر بیارید

درود بر شما، با توجه متن قید شده، یقینا استعفا نیز مشمول پرداخت جریمه و خسارت خواهد شد.

با سلام
نظر به متن مندرج که اشعار نموده " به طور کلی با هر بهانه و دلیلی نمی تواند از انجام تعهد خودداری کند..." موضوع مشمول استعفا نیز می گردد فلذا امکان طرح دعوی علیه شما قابل تصور است .

با ارائه تعهد جابجایی درصورت اسعفا باید خسارت بپردازید

درود
اگر صرفا تعهد عدم جابجایی داده اید در صورت استعفا بعید است بتوانند خسارتی مطالبه کنند.