وقتی زوج میگه این بچه از من نیست، میتواند او را بگیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۵ #52799138

سلام وقت به خیر میخواستم بدونم زنی که از صیغه باردار و زایمان کرده و مرد اصرار به سقط جنین در ماه ششم به بعد رو داشته هفت ساله کودک بدون شناسنامه رها کرده و شناسنامه نمیگیره میگه از من نیست و من اطلاعی از وجود طفل ندارم بچمو میخوام میتونه بچه رو بگیره در صورتی که میگه این بچه از من نیست و جد پدریش منو تهدید به گرفتن طفل میکنه
ازمایش دی ان ای هم که قاضی نوشته نرفته
با توجه به اینکه مدرک شواهد دارم که همش اثبات میکنه که تمام گفته های آقا خلاف قضیه است
ایا میتونه بچه رو بگیره

مشاوره حقوقی خانواده
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نهایتا با اثبات نسب مشخص خواهد شد و در صورت نداشتن مدارک و عدم اثبات نسب جای نگرانی نخواهد بود.
ضمنا در هر حال برای دادگاه مصلحت طفل اولویت دارد

با سلام
اگر درصورت تردید، دادخواست اثبات نسب تقدیم شود و مشخص شود که پدر طبیعی طفل است، بله بعد ۷ سال بچه در حضانت پدر است.
و دختر بالای ۹ سال و پسر بالای ۱۳ سال خود تصمیم میگیرند که با کدام والد زندگی کنند.