آیا مالک واحد ۲ حق پارک چند وسیله دارد که فقط یک پارکینگ دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۵ #52760945

با عرض سلام و احترام خدمت وکلای عزیز،
بنده مالک یک واحد آپارتمان از یک ساختمان ۸ واحدی هستم که فقط ۲ پارکینگ دارد یعنی فقط واحد یک و دو پارکینگ دارند،مالک واحد ۲ به طور ثابت و همزمان هم یک ماشین ۲۴ ساعته پارک کرده و اصلا ماشین را جابجا نمیکند و هم یک موتور که غروب پارک میکند و صبح بر میدارد و بعضا ۲ موتور پارک میکند،میخواستم بدونم که آیا مالک واحد ۲ حق پارک ۲ وسیله را که بعضا ۳ تا میشود به طور همزمان دارد که فقط یک پارکینگ دارد؟و اگر حق چنین کاری را ندارد بنده میتوانم به ایشان اعراض کنم یا نه؟ و با توجه به این وضعیت بنده میتوانم موتور پارک کنم یا نه؟ (چون جای پارک برای ۴ تا موتور هست) بنده پیک موتوری هستم و بیش از ۱ سال است که موتورم را شبها پارکینگ عمومی پارک میکنم، ولی با توجه به وضعیت بد اقتصادی و مشکلات زندگی دیگر در توانم نیست که این هزینه را بدهم.
پیشاپیش از پاسخگوئی و لطف شما سپاسگزارم.

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قاعدتا هر جای پارکینگ متعلق به یک وسیله نقلیه است مگه توافق یا مصوبه هیات مدیره ساختمان اجازه استفاده بیشتر بده

درود
اگر در پارکینگ اختصاصی خود قرار می دهند اعتراض شما سرانجامی ندارد.

اگر نحوه پارک کردن ایشان در پارکینگ اختصاصی خود، مزاحمتی برای عبور ومرور دیگران نداشته باشه، اعتراض بی فایده است.
برای استفاده از پارکینگ وی که جز مشترکات ساختمان نیست باید اذن از طرف او داشته باشید

با سلام
تصرفات مالک واحد دو به هر میزان در قسمت اختصاصی پارکینگ خودش بلا اشکال است ولی هریک از مالکین در قسمت مشاع پارکینگ بدون اجازه سایرین حق استفاده نخواهند داشت .