با رد بیماری اختلال پارانوئید همسرم توسط دادگاه، چه عواقب حقوقی ممکن است، توسط همسرم گریبانگیرم شود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۱۰ #52678403

با توجه به توافق و تعهد محضری بین من و همسرم، ایشان ضمن اخذ حق طلاق، متعهد شده ماهانه یک چهارم حقوقم را تا استهلاک مهریه اش دریافت نموده و حق شکایت کیفری را از خود ساقط نموده است.
حال اگر بنده از ایشان بعلت ناسازگاری شدید و اختلال پارانوئید شکایت کنم و ایشان به ضابطه پارتی و نفوذ در قوه قضاییه، شکایت مرا نقص کند، چه عواقب قضایی ممکن است از طرف ایشان برایم رقم بخورد؟
( در بد ترین شرایط )
و اگر ادعای من ثابت شود، وضعیت مهریه و اجرت المثل و .... چه خواهد شد؟
ممنون و سپاس

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شکایت شما مسئولیتی متوجه شما نمی کند و تاثیری در حقوق مالی زوجه ندارد

ابتدا باید عرض شود مطالبه مهریه دعوای حقوقی است و ادعای شما مبنی بر ناسازگاری همسرتان و یا بیماری ایشان نیز حق شکایت کیفری برای شما ایجاد نخواهد کرد و عنوان مجرمانه ای ندارد و طبق قانون حق طلاق با شما بوده و برای جدایی نیاز به اثبات دلیلی ندارید و اثبات بیماری همسرتان نیز تاثیری در حق و حقوق مالی ایشان ندارد بنابراین چنانچه اقرارنامه رسمی خارج از وکالت در طلاقی که به همسرتان داده اید مبنی بر نحوه دریافت مهریه تنظیم شده باشد ایشان صرفا می تواند طبق توافق حاصل مهریه خود را مطالبه نماید

سلام
هدف از شکایت شما مشخص نیست و ظاهره قابل پیگیری هم نیست.
مرد می تواند زن را طبق شرایط طلاق دهد و مهریه و اجرت المثل اگر تعلق گرفته باشد بر عهده مرد است و باید ادا نماید.

ابتدا باید عرض شود مطالبه مهریه دعوای حقوقی است و ادعای شما مبنی بر ناسازگاری همسرتان و یا بیماری ایشان نیز حق شکایت کیفری برای شما ایجاد نخواهد کرد و عنوان مجرمانه ای ندارد و طبق قانون حق طلاق با شما بوده و برای جدایی نیاز به اثبات دلیلی ندارید و اثبات بیماری همسرتان نیز تاثیری در حق و حقوق مالی ایشان ندارد بنابراین چنانچه اقرارنامه رسمی خارج از وکالت در طلاقی که به همسرتان داده اید مبنی بر نحوه دریافت مهریه تنظیم شده باشد ایشان صرفا می تواند طبق توافق حاصل مهریه خود را مطالبه نماید.

با سلام
اختلال شخصیتی بدگمانی را ذکر کردید باید در پزشکی قانونی اثبات بشه. سپس باید بتونی اثبات کنی که از قبل از عقد این اختلال را بصورت حاد داشته و از شما مخفی کرده (اثبات این موضوع سخته) و اثابت کنی این اختلال در روند انتخابت برای همسر تاثیر بسزایی داشته و بعد از همه این موارد تازه اثبات کنی جدیدا به این موضوع پی بردی که اینها همه در تناقض با هم میشه. حال اگه همه اینها را با هم اثبات کردی کردی موضوع فریب در ازدواج را میتونی مطرح و شاید بتونی برای برخی موارد از دادگاه رای بگیری
اگه قصد زندگی مشترک نداری شما میتونی از حق طلاقت استفاده کنی