در دادگاه تجدیدنظر میتوانم قاضی را مجاب کنم که همین منزل یک خوابه را تایید کند؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۳۸ #52675185

سلام
من برج هفت درخواست تمکین فرستادم دادگاه و منزلی تهیه کردم یک خوابه و تا جای که متوانستم اساس جور کردم و بردم در منزل بعد از دادگاه قاضی دستور داد که کارشناش منزل را ببیند و کارشناس در گزارش خود عنوان نمود که یه تعداد از اساس منزل کم میباشد و به این دلیل که اینها یک خانواده سه نفره میباشند و خانه مورد نظر فقط یک خواب دارد مورد تایید نمیباشد من با جور کردن اساس مورد نظر مشکلی ندارم ایا در دادگاه تحدیدنظر میتوانم قاضی را مجاب کنم که همین منزل یک خوابه را تایید کند
ممنون میشم راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصلح است طبق نظر کارشناس اقدام نمایید در غیر این صورت احتمال رد دعوای تمکین ممکن خواهد بود

عرض ادب

با توجه به شرایط اقتصادی و تورم کنونی حتما امکان استدلال برای شما فراهم است.

بهتر است طبق نظر کارشناس حداقل یک منزل دوخواب تهیه کنید تا تمکین رد نشود

بهرحال نظر کارشناس موثر و مهم بوده و شما درصورت توان بایستی منزل دیگری تهیه فرمائید وگرنه ممکن است با تشخیص دادگاه دعوای تمکین رد شود

بهتر بود به نظریه کارشناس اعتراض می کردید ولی از آنجا که نظریه کارشناس صرفا طریقیت دارد و برای قاضی الزام آور نیست ، تلاش خود را جهت مجاب کردن قضات دادگاه تجدیدنظر مصروف نمایید

درود
بهتر است به نظر کارشناس اعتراض کنید.

باسلام
درصورتی که توان تهیه منزل یا اساس را دارید تهیه کنید
در غیر اینصورت اقدام به تنظیم لایحه کرده ودفاع کنید که توان تهیه منزل دو خوابه را ندارید