آیا همسرم میتواند بابت مهریه توقیف خانه ی پدری که تمام خانوادم در آن زندگی میکنند را بکند؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۳۶۱ #52638083

با سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم
همسرم بابت مهریه که به مبلغ ۲۰ ملیون تومان و عندالمستطاعه می باشد از بنده شکایت کرده، بنده نه ماشین بنامم هست و نه ملکی، فقط یه خانه داریم به همراه خانوادم در آن زندگی میکنیم که به نام پدرم می باشد و پدرم ۱۰ سال پیش فوت کردن، الان برای بنده پیام آمده که شماره ملی خودم و پدرم رو به شعبه معرفی کنم
باتشکرفراوان ازکمکهای شماعزیزان

مشاوره حقوقی مهریه
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
سهم الارث تان ازمنزل پدری رامیتوانندتوقیف کنند

با سلام ایشون میتونن فقط سهم الارث شما را توقیف کنن

پرود
امکان مطالبه ی مهریه از سهم الارث وجود دارد ‌

سهم الارث قابل توقیف می باشد .

در صورت تحقق شرایط ممکنه بتونن برای سهم الارث شما اقدام کنن

با سلام
فقط سهم الرث شما را میتواند توقیف کند نه تمام ملک را.

سهم الارث شما قابل توقیف است.